Nyheter

Nyheter

 

2015-06-16

Långt mellan gångerna! Men ni är väl inte så många som följer våra aktiviteter ändå. Hur som helst, det har varit en hektisk vår med en massa tjänsteresor och annat. Vi har nu kört 2 tävlingar, Hammarslaget i Maj och Dackefejden i lördags. Säsongen har väl inte börjat på bästa vis för vi har bröt första racet med transmissionsproblem och i lördags fick vi slänga in handduken på sist sträckan.

Bilder kommer från bägge tävlingarna men under tiden får ni hålla tillgodo med lite film!

Lyssna på Mickes kommentar i början på ss3, han hade rätt det gjorde det, åt vänster:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-05-01

Då var det dags för säsongens första tävling. Imorgon går vi ut med startnummer 71 i Norrahammars tävling, Hammarslaget.

 

2015-04-13

Då har vi testat bilen på grus. Efter några varvs körning hos Martinsson så kändes motor och växellåda bra men tanken var att bara testa lite men vi fick syn punkter på att bilen betedde sig lustigt! Ingen annan bil var lika dan...

Vi justerade lite men vi fick inte till det så bra ändå, tidsbrist och kunskapsbrist.

Det blir väl till att prova ytterligare någon gång innan vi är nöjda.

Här är två bilder som brorsan Håkan tog:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-03-09

I lördags så var vi på prisutdelningen för Bilsport Rally Cup 2014. Vi blev 3:a i vår klass och fick ta emot en fin pokal och lite pengar!

Trevlig tillställning med både trevligt folk, god mat etc.

Man blir imponerad av en del eldsjälar, den jag tänker på just nu är Roger Rooth, hur orkar han?

I vilket fall som helst så är det bra att han gör det, för cupen är ju klockren!

 

Nu är motorn renoverad och vi ska snart upp till Köhler och mappa den igen. Bilen i övrigt är genomgången och ska var under kontroll. Har även stoppat i ett flat shift system från Sellholm.

 

 

2015-01-27

Jag fick aldrig den förra hemsidan att fungera speciellt bra så då gör vi väl ett nytt försök. Om allt går som jag tänkt så ska den fungera på Smart phones och så vidare. Jag håller tummarna!

 

2014-11-02

Då var säsongen över! Körde Novemberskölden för första gången någonsin. En blandad upplevelse kan man väl säga, det gick bra i dagljsuset och vi låg 4:a efter 3 körda sträckor men sedan kom skymning och mörker! Det var inte vår grej... farbror Stark såg inte så bra, vi tappade tid mot de andra och vi blev passerade av ett antal vi legat före tidigare men det var även ett antal som låg före som bröt så fallet blev inte så långt i resultattabellen ändå. Summering av Novemberskölden, jäkligt roliga vägar men alldeles för mörkt:)

Vill bara tacka Micke, servicen (farsan, Håkan o Anders), alla sponsorer och alla medtävlande för en fantastiskt rolig säsong.Vi ses nästa år!

Nu ska jag tvätta bilen, sedan ska jag packa för imorgon bitti drar jag till Las Vegas för att träffa kunder och förhoppningsvis nya kunder på AAPEX.

Ha de!

 

2014-09-21

Vi gick ut med startnummer 82, vi denna dag var jag och Anders Holm (Micke var hemma). Det kändes som att det gick bra tempomässigt (så länge det varade) men tyvärr kom vi bara 3km in på sträckan när jag körde på en sten i innern! Sten var utmärkt med ataband men banden var innanför sten och när jag försökte att hålla så nära bandet som möjligt (utan att köra på) så stack stenjäveln ut utanför och smällen blev så kraftig så fälgen pajade, punka blev det förstås också och dessutom gick styrarmen av som sitter på navet! Som grädde på moset så hoppade backen ur och nu har jag nog lite problem där också. Ingen höjdartävling men det var skoj så länge det varade... Lite bilder finns det också, denna gång från Hugosson och Ulf Torpman. In car film är också tillgänglig.

 

2014-09-09

Hur summerar vi sista tävlingen, nöjd? Njaa, inte riktigt... Vi låg 3:a i klassen efter 4 körda sträckor, en tiondel efter Jangeby. Sen skulle vi köra 3 sträckor en andra gång och jag brukar inte förbättra mig speciellt mycket så jag var lite orolig men sedan slog vi till med 7 sekunder bättre tid på ss5 än vad vi hade när den kördes som ss1. I själva verket var det nog bara 4-5 sekunder då vi blev lite hindrade på ss1. Nästkommande sträckor förbättrade vi oss ca 3 sekunder medan “alla” andra förbättrade sig mer. Vi tappade 3:e platsen med ca 1,5 sekund till Lasse Carlsson som verkligen fått upp flåset i Asconan. All kred till honom och Jocke, bra kört. Nu blev vi fyra i klassen och 6:a totalt vilket i sig är bra. Nästa race är Ekratten i Asarum. Måste ha bilen klar denna veckan då det är mässa i Frankfurt under nästa vecka och kommer hem lagom till att tvätta och lasta... Bilder och filmsnuttar ska också vara uppladdade nu. Tack Tommy Nilsson för out-car filmen, tack Ronny Augustsson och Anders Karlsson för de fina bilderna. Samma sak gäller även Hugosson och Martin.

2014-08-26

Långt att åka för ingenting!Det kändes som vi hade allt under kontroll men på väg ut till 1:a sträckan så började kopplingen slira! Va nu då, bryta innan det roliga ens börjat, inte bra:( Men det som är skoj är att jag fått lite nya bilder och denna gång från Ronny Augustsson, Nybro och SSR. Tackar! Även lite bilder från Valdemarsvik finns på plats, tack Kim GW! 2014-08-21 Dags för nästa race, denna gång är det Gruvrundan i Åtvidaberg som står på tur. Vi går ut som bil nr 58.

 

2014-08-21

Dags för nästa race, denna gång är det Gruvrundan i Åtvidaberg som står på tur. Vi går ut som bil nr 58. 2014-08-04 Vi körde in på en trevlig 3:e plats, trots att vi inte tog i för fullt:) Flera som vi pratade med innan start varnade för att de svängde, svängde på eller direkt efter krönen. Rekommendationen var, ser ni inte var vägen tar vägen, CHANSA inte och det gjorde vi inte! Vi blev 3:a i vår klass, vi hade bättre tid än 3:an i A grp H och vi blev 8:a totalt. Det får vi vara nöjda med. Det är fortfarande tajt i cupen, Jangeby leder efter 3 körda tävlingar på 25 poäng, Sjöström är 2:a på 23 och Micke och jag 3:a på 22! Kul som fan. Lite filmer är på plats också...

 

2014-07-31

Då är vilan över och nu är det dags för tävling igen. Denna gång drar vi till Valdemarsvik och ska köra Viks-8:an. Vi går ut som andra bil i klassen med startnummer 67.

 

 

 

 

Copyright Stark Motorsport © All Rights Reserved